Provitamina D

INGREDIENT DE RETINUT

Provitamina D

INGREDIENT DE RETINUT

Provitamina D

Prezentare Generala

Overview

Preocupari Ale Pielii
· Aparare impotriva radicalilor liberi / protectie antioxidanta
· Deteriorari cauze de mediul inconjurator

Ce Vei Gasi in Lista De Ingrediente
7-dehydrocholesterol

De Ce Ii Este Necesar Pielii Tale
Provitamina D asigura protectie antioxidanta pentru proteja pielea de  factorii de stres si radicalii liberi. Acestia pot deshidrata pielea si pot cauza imbatranirea prematura. Mai este cunoscut si faptul ca Provitamina D isi aduce contributia in producerea ceramidelor.

Expertiza Clinique
Am adaugat acest antioxidant in formulele noastre pentru a sustine sistemul natural  de aparare impotriva factorilor de stres din mediul inconjurator. Acest sistem poate ajuta pielea sa se apere impotriva efectelor factorilor zilnici deshidratanti precum poluarea, lumina albastra si alti agresori. Impreuna cu protectia UVA/UVB din produsele noastre cu SPF, ajutam la dublarea apararii pielii tale. 

Mai multe Ingrediente Cheie

Intreaba expertul

Formula Clinique: Performanta, Siguranta, Stiinta

Clinique a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de medici dermatologi in 1968. Promisiunea: de a oferi formule eficiente, sigure, dovedite clinic, care creeaza o piele excelenta. Evitam sa folosim agenti alergeni, substante iritante si ingrediente in moduri care va pot dauna pielii.

Rezultatele dovedite rezulta din combinarea mai multor ingrediente folosind cele mai noi descoperiri stiintifice pentru a obtine rezultate maxime fara iritare. Pe masura ce stiinta evolueaza, reexaminam continuu ingredientele cu cercetatorii, formulatorii, clinicienii si dermatologii nostri certificati.

Testat pentru a nu produce alergii.
100% fara parfum.