Gyokuro Green Tea

INGREDIENT DE RETINUT

Ceai Verde Gyokuro

INGREDIENT DE RETINUT

Ceai Verde Gyokuro

Prezentare Generala

Overview

Preocupari Ale Pielii
· Linii fine & Riduri
· Ten tern
· Piele iritata

Ce Vei Gasi In Lista De Ingrediente
Extract din Frunza de Camellia Sinensis

De Ce Ii Este Necesar Pielii Tale
Ceaiul verde are proprietati multiple, la fel ca si cafeina, antioxidantii si aminoacizii care ajuta la calmarea pielii problematice si inflamate. Puterile sale calmante ajuta, de asemenea, sa-ti faca pielea mai putin sensibila la deteriorare, lasandu-ti un ten stralucitor si mai neted.

Expertiza Clinique
Ceaiul verde Gyokuro este recoltat manual in Japonia astfel incat proprietatile sale antioxidante si antiiritante naturale sa fie fidicate pana la cel mai inalt nivel. Acesta este unul dintre ingredientele cheie din Even Better Clinical™ Radical Dark Spot Corrector + Interrupter, care ajuta la estomparea petelor pigmentare, a petelor de batranete si a cicatricilor acneice, contribuind totodata la prevenirea viitoarelor pigmentari.

Bine De Stiut
Samuraii beau ceai verde Gyokuro inainte de lupta datorita ingredientului sau cu efecte calmante asupra sistemului nervos, teanina, si a impulsului revigorant dat de cafeina. Acesta este un elixir al frumusetii cu o vechime de secole, ale carui puteri calmante au fost optimizate in timpurile moderne.

Gyokuro green tea


#skincare

“Ceaiul verde Gyokuro are proprietati care ajuta la calmarea pielii problematice si inflamate.”

– Dermatologist Clinique Dr. Adriane Pompa


#skincare

“Ceaiul verde Gyokuro are proprietati care ajuta la calmarea pielii problematice si inflamate.”

– Dermatologist Clinique Dr. Adriane Pompa

Mai Multe Ingrediente Cheie

Intreaba expertul

Formula Clinique: Performanta, Siguranta, Stiinta

Clinique a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de medici dermatologi in 1968. Promisiunea: de a oferi formule eficiente, sigure, dovedite clinic, care creeaza o piele excelenta. Evitam sa folosim agenti alergeni, substante iritante si ingrediente in moduri care va pot dauna pielii.

Rezultatele dovedite rezulta din combinarea mai multor ingrediente folosind cele mai noi descoperiri stiintifice pentru a obtine rezultate maxime fara iritare. Pe masura ce stiinta evolueaza, reexaminam continuu ingredientele cu cercetatorii, formulatorii, clinicienii si dermatologii nostri certificati.

Testat pentru a nu produce alergii.
100% fara parfum.