Activated Aloe Water

INGREDIENT DE RETINUT

Aloe Vera

INGREDIENT DE RETINUT

Aloe Vera

Prezentare Generala

Overview

Preocupari Ale Pielii
· Ten uscat
· Ten tern

Ce Vei Gasi In Lista De Ingrediente
Apa din Frunza de Aloe Barbadensis, Extract din Frunza de Aloe Barbadensis, Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides

De Ce Ii Este Necesara Pielii Tale
Toate tipurile de piele pot beneficia de aloe vera. Sunt cunoscute proprietatile calmante si ca ajuta pielea sa retina apa. Pielea bine hidratata este supla si stralucitoare.

Expertiza Clinique
Oamenii nostri de stiinta au valorificat beneficiile de hidratare ale aloe vera in numeroase scopuri. Unul dintre ingredientele cheie care are la baza aloe vera: apa activate de aloe. Apa pura este infuzata cu extract din frunze de Aloe Barbadensis, apoi este supraincarcata pentru a mentine atat sarcini ionice pozitive cat si negative care cresc afinitatea pielii tale cu aceasta. In continuare, este combinata cu alti hidratanti puternici, cum ar fi acidul hialuronic, pentru cel mai eficient si de lunga durata rezultat. Moisture Surge Eye™ 96-Hour Hydro-Filler Concentrate inunda instantaneu zona delicata a ochilor cu hidratarea necesara umplerii liniilor fine.


Ce Spune Dermatologul Clinique
“Apa activata de aloe este incredibil de utila pentru a-ti ajuta pielea sa inmagazineze maximum de hidratare.” spune Dr. Sueng Hoon Kang, un dermatolog acreditat din Seoul, South Korea.

Activated Aloe Water


#skincare

“Am testat acest #Clinique Moisture Surge™ eye concentrate care ma ajuta sa imi pastrez hidratata zona delicata a ochilor pentru 96 de ore! #moisturesurge”

@jessfashion101


#skincare

“Am testat acest #Clinique Moisture Surge™ eye concentrate care ma ajuta sa imi pastrez hidratata zona delicata a ochilor pentru 96 de ore! #moisturesurge”

@jessfashion101

Mai Multe Ingrediente Cheie

Intreaba expertul

Formula Clinique: Performanta, Siguranta, Stiinta

Clinique a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de medici dermatologi in 1968. Promisiunea: de a oferi formule eficiente, sigure, dovedite clinic, care creeaza o piele excelenta. Evitam sa folosim agenti alergeni, substante iritante si ingrediente in moduri care va pot dauna pielii.

Rezultatele dovedite rezulta din combinarea mai multor ingrediente folosind cele mai noi descoperiri stiintifice pentru a obtine rezultate maxime fara iritare. Pe masura ce stiinta evolueaza, reexaminam continuu ingredientele cu cercetatorii, formulatorii, clinicienii si dermatologii nostri certificati.

Testat pentru a nu produce alergii.
100% fara parfum.