CL1870 Laser Focus Complex™

ingredient de retinut

CL1870 Laser Focus Complex

ingredient de retinut

CL1870 Laser Focus Complex

Prezentare Generala

Overview

Skin Preocupari Ale Pielii
· Linii
· Riduri

Ce Vei Gasi In Lista De Ingrediente
Acetyl Hexapeptide- 8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Whey Protein\Lactis Protein\Protéine du Petit-Lait, Caffeine, Hypnea Musciformis (Algae) Extract

De Ce Ii Este Necesara Pielii Tale
Nu este niciodata prea devreme (sau prea tarziu) pentru a iti crea o rutina anti-imbatranire. Amestecul nostru performant de ingrediente pro-colagen si proprietati de calmare a pielii, ajuta la repararea vizibila a pielii si la consolidarea structurii acesteia. Indiferent daca ai linii fine sau riduri profunde, poti obtine un look neted si reintinerit cu ajutorul CL 1870 Laser Focus™ Complex.

Expertiza Clinique
CL 1870 Laser Focus™ Complex este un amestec performant de ingredient bogate in peptide, conceput cu un grup de experți de oameni de stiinta. Este un ingredient cheie al Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum, cel mai performant serum al nostru anti-imbatranire, de pana acum, care combate liniile si ridurile cu tripla actiune.


O parte dintre Ingredientele Cheie din CL1870

Acetyl Hexapeptide-8 (Neuro peptide): Acetyl Hexapeptide-8 este o peptida care ajuta la stimularea productiei naturale de colagen pentru a ajuta la reducerea aspectului liniilor de expresie.

Palmitoyl Tripeptide-1/Palmitoyl Tetrapeptide-7: Aceste doua peptide lucreaza impreuna pentru a ajuta colagenul natural.

Proteina din Zer: Proteina din zer ajuta la productia naturala de colagen.

Cafeina: Cafeina este un anti-iritant care ajuta la calmarea pielii.

Extract din Alge: Extractul de alge ajuta la reducerea efectului iritatiei pielii pentru rezultate reparatorii mai bune.

Mai Multe Ingrediente Cheie

Intreaba expertul

Formula Clinique: Performanta, Siguranta, Stiinta

Clinique a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de medici dermatologi in 1968. Promisiunea: de a oferi formule eficiente, sigure, dovedite clinic, care creeaza o piele excelenta. Evitam sa folosim agenti alergeni, substante iritante si ingrediente in moduri care va pot dauna pielii.

Rezultatele dovedite rezulta din combinarea mai multor ingrediente folosind cele mai noi descoperiri stiintifice pentru a obtine rezultate maxime fara iritare. Pe masura ce stiinta evolueaza, reexaminam continuu ingredientele cu cercetatorii, formulatorii, clinicienii si dermatologii nostri certificati.

Testat pentru a nu produce alergii.
100% fara parfum.