Aloe Bioferment + HA Complex

INGREDIENT DE RETINUT

Aloe Bioferment + HA Complex

INGREDIENT DE RETINUT

Aloe Bioferment + HA Complex

Prezentare Generala

Prezentare generala

Preocupari Ale Pielii
· Ten uscat
· Piele terna

Ce Vei Gasi in Lista De Ingrediente
Apa din Frunze de Aloe Barbadensis, Extract de Frunze de Aloe Barbadensis, Polizaharide din Frunze de Aloe Barbadensis, Hialuronat de Sosiu

De Ce Ii Este Necesar Pielii Tale
Continand doua ingrediente diferite puternic hidratante, acest complex ajuta la hidratare prin doua modalitati – atrage hidratarea si o ajuta sa se mentina.

Expertiza Clinique
Am combinat doua ingrediente hidratante intr-un complex puternic:

· Aloe bioferment: : Oamenii de stiinta Clinique au transformat aloe vera printr-un proces de fermentatie exclusiv. Ca parte din proces, moleculele mai mari sunt sparte in unele mai mici, facandu-le mai usor de absorbit de catre piele. Acest ferment bogat in nutrienti, obtinut din lactobacillus, apa activate de aloe si extract organic de pulbere de aloe obtinut din surse certificate si responsabile, ajuta pielea sa mentina hidratarea.

· Acid Hialuronic: Acest ingredient ajuta la crearea unui “rezervor de hidratare” pentru o hidratare ideala.

Mai multe ingrediente cheie

Intreaba expertul

Formula Clinique: Performanta, Siguranta, Stiinta

Clinique a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de medici dermatologi in 1968. Promisiunea: de a oferi formule eficiente, sigure, dovedite clinic, care creeaza o piele excelenta. Evitam sa folosim agenti alergeni, substante iritante si ingrediente in moduri care va pot dauna pielii.

Rezultatele dovedite rezulta din combinarea mai multor ingrediente folosind cele mai noi descoperiri stiintifice pentru a obtine rezultate maxime fara iritare. Pe masura ce stiinta evolueaza, reexaminam continuu ingredientele cu cercetatorii, formulatorii, clinicienii si dermatologii nostri certificati.

Testat pentru a nu produce alergii.
100% fara parfum.